Moise Guran: Înțelegere penală între Orban și Nicușor Dan. Ciuvică: Un pârț!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Mugur Ciuvică a reacționat după ce Moise Guran a spus de ce a plecat din USR. Se pare că ar fi existat "o înțelegere penală între Ludovic Orban și Nicușor Dan", după cum spune acesta.

"Este un pârț chiar uşor puturos"

"Este un pârț chiar uşor puturos aşa, că ştiţi că sunt şi unele inodore. Acum, lăsând la o parte faptul că toţi securistoizii îi arată cătuşele lui Orban de câteva zile încoace, ca să îl convingă să stea în banca lor şi să îi lase şi pe USR-iști să îşi facă ei de cap, a venit şi Gigel. Nu trebuie să fii nici procuror, nici judecător. El a plecat în martie. Deci, înainte de martie anul curent, Nicușor Dan, care era cred că parlamentar, și Orban vorbeau ei despre nişte posturi în primăria Gabrielei Firea, în momentul respectiv, pe care ar fi urmat ei să le facă, după ce câştiga Nicușor Dan primăria. Că nu puteau să impună atunci în primăria Gabrielei Firea oameni", a spus Mugur Ciuvică, în emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Ce spune Moise Guran despre înțelegerea dintre Orban și Nicușor Dan

"Dincolo de o sumă de experiențe care nu mi-au plăcut, motivul pentru care, la începutul lunii martie, am făcut stânga-mprejur și n-am mai intrat în politică a fost o înțelegere pur și simplu penală între Ludovic Orban și Nicușor Dan, privind ocuparea unor posturi de directori (atribuite prin concurs, potrivit legii) din Primăria Capitalei, cu avizul PNL. Cum eu nu am înțeles cum pot să-și dea PNL sau dl Ludovic Orban avizul pentru numirea unor oameni desemnați prin concurs în funcții publice, cum eu, alături de dl Cîțu și alte sute de mii sau milioane, am stat trei ani în stradă împotriva unor astfel de practici, am decis că acesta este un compromis pe care nu-l pot accepta și am plecat acasă", a spus Moise Guran.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel