UPDATE Moartea iubitului Arynei Sabalenka a fost o "aparentă sinucidere", spune poliția
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres
Poliția care investighează moartea iubitului vedetei de tenis Aryna Sabalenka a descris-o ca fiind o "sinucidere aparentă".

Update: Fosta soție a lui Konstantin Koltsov spune că acesta era "cel mai probabil foarte beat" când a murit

Fosta soție a lui Konstantin, Iulia Mikhailova, a declarat pentru postul de știri belarus Zerkalo că a fost un accident și că se îndoiește că acesta și-a luat singur viața, adăugând că "cel mai probabil era foarte beat".

Ea a spus: "Sticle goale de alcool au fost găsite în camera în care a stat Konstantin. Exista un balcon cu vedere la ocean. Probabil că nu a ținut cont de acțiunile sale".

Mikhailova a acuzat mass-media că a făcut o greșeală, spunând: "Nu am avut nici o idee despre ce s-a întâmplat. Cred că au fost colegii dumneavoastră care au înțeles greșit ceva. Sau au trecut ipoteza de sinucidere a poliției drept un fapt".

Ea a spus că nu a existat nimic în comportamentul fostului ei soț care să sugereze gânduri sinucigașe.

Mikhailova a aflat despre moartea lui luni, "de la un detectiv", care "a încercat să prezinte vestea cât mai blând posibil. Dar, bineînțeles, eram în stare de șoc".

Aceasta a mai declarat că cei trei fii pe care i-a avut cu Koltsov sunt devastați, recunoscând că "este mai dificil pentru fiii mai mari, Daniil și Alexander, ei înțeleg totul bine. Ei au 18 și 16 ani".

"Cel mai mic, Ștefan, are cinci ani. El crede că tata este în rai acum", a mai adăugat Mikhailova, conform Sky News.

Konstantin Koltsov, un fost jucător profesionist de hochei din Belarus, a fost găsit mort luni, la vârsta de 42 de ani, la un hotel din Miami, Florida.

Iubita sa, Aryna Sabalenka - în prezent numărul doi mondial în clasamentul Asociației feminine de tenis (WTA) - se afla în oraș și urma să joace vineri primul său meci la Miami Open.

Se pare că ea intenționează să joace în continuare în turneu.

Într-o declarație, Departamentul de Poliție din Miami-Dade a precizat: "Potrivit anchetatorilor, luni, 18 martie, în jurul orei 12.39, poliția și pompierii de la Bal Harbour au fost trimiși la St Regis Bal Harbour Resort".

"Departamentul de Poliție Miami-Dade, Biroul Omucideri, a răspuns și a preluat ancheta privind aparenta sinucidere a domnului Konstantin Koltsov. Nu se suspectează niciun fel de crimă", se regăsește în declarație.

Alte ipoteze legate de probleme de sănătate nu au fost dezvăluite de autorități.

"Konstantin Evgenievici Koltsov s-a înscris pentru totdeauna în istoria clubului nostru"

Vestea morții lui Koltsov a fost anunțată de Salavat Yulaev, clubul rus de hochei la care a jucat și pentru care a lucrat ulterior ca antrenor secund.

"Vă informăm cu profundă tristețe că antrenorul echipei Salavat Yulaev, Konstantin Koltsov, a decedat", se arată într-un comunicat al echipei, transmis marți.

Clubul l-a descris ca fiind o "persoană puternică și veselă". Echipa a spus, de asemenea, că a fost un om "iubit și respectat de jucători, colegi și fani".

Comunicatul a adăugat: "Konstantin Evgenievici Koltsov s-a înscris pentru totdeauna în istoria clubului nostru. Fie ca el să se odihnească în pace".

Koltsov a jucat pentru echipa națională de hochei a Belarusului la Jocurile Olimpice de iarnă din 2002 și 2010 - și a petrecut părți din trei sezoane la Pittsburgh Penguins, în Liga Națională de Hochei, între 2002 și 2006.

Renumit pentru viteza sa pe gheață, Koltsov a jucat pentru Salavat Yulaev când a câștigat Superliga rusă în 2008.

El s-a cunoscut cu Sabalenka în iunie 2021, potrivit revistei People, iar cei doi au postat frecvent fotografii împreună pe rețelele de socializare.

Într-o postare pe Instagram în aprilie anul trecut, Sabalenka, în vârstă de 25 de ani, a postat un mesaj de ziua de naștere pentru Koltsov, scriind: "Ești cea mai dragă persoană, cel mai bun prieten al meu și cel mai puternic sprijin al meu. Sper că vom avea tot ceea ce am planificat. Te iubesc".

Koltsov a fost văzut, de asemenea, susținând-o pe Sabalenka după ce aceasta a câștigat al doilea său titlu consecutiv la Australian Open în ianuarie, învingând-o pe chinezoaica Zheng Qinwen.

Săptămâna trecută, belarusa a pierdut în optimi la Indian Wells în urma înfrângerii în fața Emmei Navarro, conform Sky News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel