Moș Crăciun, amendat la Arad. Cătălin Striblea, apel la Marian Godină
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Un tânăr din Arad care doreşte să le ofere copiilor bucurie de Sărbători se plimbă prin oraș încă de la începutul lunii decembrie cu o "sanie" inedită. Numai că fapta sa, apreciată de arădeni, nu a fost văzută cu ochi buni de către polițiști, din moment ce a fost amendat cu 750 de lei. 

Arădeanul Ben-Oni Lazăr a dorit să schimbe puțin atmosfera de Sărbători în orașul său și se plimbă, îmbrăcat în Moș Crăciun, cu bătrâna sa mașină mașina decorată cu mii de beculețe. Pentru asta, tânărul a plătit peste 4.000 de lei pentru a-și orna mașina, o Dacia 1300 veche de 41 de ani, cu LED-uri. A muncit patru zile pentru a instala cei 74 de metri liniari de cabluri cu luminițe.

"Totul a pornit de la niște fotografii pe care le-am văzut pe internet și, pentru că iubesc copiii, mi-am spus că trebuie să îmi decorez și eu mașina și să mă plimb prin oraș cu ea pentru a oferi bucurie celor mici", a declarat arădeanul, scrie arandon.ro.

Numai că o patrulă aflată în trafic a pornit în urmărirea "saniei" conduse de Moș Crăciun, pe care l-au oprit pentru a-l amenda pe motiv că sistemul său de iluminat nu este unul omologat.

"Polițiștii m-au filmat și m-au amendat cu 750 de lei. Au spus că nu suntem în Laponia, iar nici eu nu sunt Moș Crăciun. Culmea e că eram îmbrăcat în unul și am făcut asta doar pentru a oferi bucurie celor mici", a precizat Ben-Oni pentru sursa citată.

Jurnalist, apel la cel mai popular polițist din România

Jurnalistul Cătălin Striblea a comentat scurt evenimentul pe pagina sa de socializare, lansând, totodată, un apel la agentul rutier Marian Godină, cel care a cucerit internetul cu o serie de povești pline de haz despre munca de polițist.

"Politisti fara umor. L-au amendat pe Mos Craciun la Arad. Marian Godina, fa un curs de empatie cu colegii!", a scris Cătălin Striblea pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel