MITING PNL 11 mai 2019. Iohannis vine să vorbească despre referendum - oficial
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Sâmbătă, 11 mai 2019, va avea loc la Iași evenimentul de lansare a candidaților PNL pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, în regiunea Nord-Est.

Mitingul PNL va avea loc începând cu ora 17.00, în Piața Unirii.

La eveniment este invitat Președintele României, Klaus Iohannis, pentru a se adresa românilor în legătură cu Referendumul convocat în 26 mai.

Cine mai vine la mitingul PNL

La reuniune vor fi prezenți președintele PNL, Ludovic Orban, prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, alături de candidați ai partidului la alegerile europarlamentare Rareș Bogdan, Siegfried Mureșan, Vasile Blaga, Adina Vălean, Gheorghe Falcă, Cristian Bușoi, Vlad Nistor, Mihai Țurcanu.

Anterior, se va desfășura Forumul Educației 2019, o dezbatere pe marginea proiectului „România Educată", programat pentru ora 10.30, la Hotel Traian, sala de conferințe „Mihai Eminescu". La eveniment este invitat Președintele României, Klaus Iohannis, alături de președintele PNL, Ludovic Orban, prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan și candidații PNL Rareș Bogdan și Siegfried Mureșan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel