Data actualizării:
Data publicării:

Mister în cazul sinuciderii lui Octavian Dumitru, artistul Operei din Iași

Autor: Crişan Andreescu | Categorie: Stiri
WhatsApp
La o zi de la dispariția bas-ului Octavian Dumitru, anchetatorii și apropiații artistului nu reușesc să descifreze adevărata cauză a sinuciderii. 

Apropiaţii solistului susţin că acesta era deprimat după ce cumpărase o casă în cartierul Valea Adâncă şi descoperise defecte ascunse. Vecinii spun că Dumitru scosese casa la vânzare, şi chiar că o vânduse.

"El s-a mutat aici recent, cam toamna trecuta, a cumparat casa de la un vecin care locuieste mai in vale de el. Din ce stiu, locuia impreuna cu o colega de la Opera, dar doamna nu venea tot timpul, mai mult dumnealui venea acasa. Am auzit ca a si vandut casa tot la un vecin. Saptamanile trecute a dat-o pe un pret de 47 mii euro, iar cumparatorul s-a inteles cu el sa-l mai lase pana in primavara sa locuiasca in casa. Din ce stiu, el mai avea un apartament in Iasi. Este mare pacat ce s-a intamplat, era atat de tanar si uitati unde s-a ajuns", a povestit o vecina a tenorului, ce locuieste pe aleea Strugurilor din Iasi. Se pare ca tatal tenorului ii cumparase acestuia si o casa in Bucuresti, acolo unde urma sa se mute, precizează bzi.ro.

Citește și: Artist al Operei Naţionale Române din Iaşi, găsit spânzurat

Colegii spun ca este exclus ca Octavian sa-si fi luat viata din cauza lipsei banilor. Acestia banuiesc ca existau alte probleme.

Cântăreţul Octavian Dumitru nu era căsătorit, iar colegii au precizat că acesta era iubit şi stimat de colectiv. „Era altruist în primul rând şi foarte liniştit. De asemenea, era foarte stimat de către managerul Operei (n.r. - Beatrice Rancea), iar mulţi spun că era mâna dreaptă a managerului, scrie ziaruldeiasi.ro

Octavian Dumitru, s-a sinucis în casa în care locuia în cartierul Valea Adâncă. Tânărul în vârstă de 34 de ani a fost găsit spânzurat în casă, chiar de către prietena lui. Aceasta a mers acasă la el ieri, în jurul orei 12.30 şi l-a găsit spânzurat în balcon, cu un cablu metalic.

Octavian Dumitru va fi înmormântat la Galați.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel