MISS WORLD 2011, Ivian Lunasol Sarcos Colmenares, fostă recepționeră educată la o mănăstire - GALERIE FOTO, VIDEO
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Tânăra Ivian Sarcos, în vârstă de 21 de ani, a fost încoronată Miss World 2011, în cadrul unei gale care a avut loc duminică seara la Earls Court din Londra, unde, în 1951 avea loc primul concurs Miss World.

Ivian-Sarcos-miss-world-2011-2

Ivian Sarcos, pe numele ei întreg Ivian Lunasol Sarcos Colmenares, a devenit cunoscută începând cu 2010, după ce a participat la câteva concursuri de frumusete în țara sa natală, Venezuela.

Ivian-Sarcos-miss-world-2011-3

Ivian Sarcos, desemnată Miss Amazonas și Miss World Venezuela, anul trecut

De altfel, în 2010 tânăra de 1.80 m a și câștigat titlul suprem la Miss Amazonas și Miss World Venezuela, fiind numită regina venezueleanî a frumuseții.

Ivian-Sarcos-miss-world-2011-4

Orfană de la vârsta de opt ani, câștigătoarea Miss World 2011, Ivian Sarcos a fost crescută de călugărițele la mănăstirea Tachira, unde a purtat numele de sora Ivian. Ivian Lunasol Sarcos Colmenares intenționa să devină călugăriță, dar în cele din urmă a renunțat la idee, realizând că aparițiile sale publice îi pot oferi o șansă de a deveni cunoscută, așa că a început o carieră de model.

Ivian-Sarcos-miss-world-2011-1

Până să reușească, Ivian Sarcos a avut mai multe slujbe, de la recepționeră de hotel, până la vânzarea de telefoane mobile, pentru a câștiga un ban. În cele din urmă, Miss World 2001, Ivian Sarcos, a obținut o diplomă universitară în resurse umane și în prezent lucrează pentru o televiziune din Venezuela.

Citește și:

Ce crede Miss România despre extratereştri – Vezi VIDEO

Cea mai frumoasă femeie din lume este Jennifer Lopez, potrivit revistei People – VIDEO

Află cine a fost desemnată cea mai frumoasă femeie în bikini din toate timpurile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel