Miron Cozma-Petre Roman, scandal în direct. ”Chiar nu vă e rușine să omorâți oameni?”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Miron Cozma și Petre Roman, ambii acuzați în ”Dosarul Mineriada” de infracțiuni contra umanității, s-au certat, vineri seară, la B1 TV. 

”Cum am precizat și la Parchetul militar, această acuzație nu are absolut niciun fel de temei. Nu sunt dovezi care să implice o ilegalitate comisă de mine sau de Guvernul pe care l-am condus. Tot desfășurătorul acelor zile, mai ales ziua de 13, arată că a fost un atac împotriva instituțiilor statului. Decizia pentru intervenția din 13 a fost perfect legată și cerută și de Procurorul General și a avut ca scop reinstaurarea liniștii în Piața Universității. Răspunsul meu e categoric și fără echivoc și apăsat că nu există niciun fel de temei pentru asemenea acuzații!", a declarat, pentru B1 TV, Petre Roman.

Miron Cozma l-a făcut nesimțit și l-a întrebat: ”Aveai autoritate legală să împuști oamenii? Chiar nu vă e rușine să omorâți oameni?”. 

Petre Roman a închis telefonul, iar Miron Cozma a continuat: ”Normal, că nu suportă adevărul! Nici el, nici comunistul de Iliescu! N-o să mai permit ca adevărul să fie trunchiat! Cu câtă nesimțire vine și spune că avea autoritate legală să împuști oamenii!”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel