Mirela Vescan şi Thea Haimovitz, retrospectiva anului 2023 și planurile pentru 2024 / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Mirela Vescan și Thea Haimovitz
Mirela Vescan și Thea Haimovitz
Mirela Vescan şi Thea Haimovitz vă așteaptă la Mi-Th Influencer, duminică, de la ora 11.00 la Spectacola și DC News, Facebook și Youtube.

Va fi o ediție a emisiunii Mi-Th Influencer despre retrospectiva anului 2023 și planurile pentru 2024. În această ediție specială a emisiunii noastre Mi-Th Influencer, vă invităm să călătorim împreună în timp pentru a rememora cele mai spectaculoase și influente momente din 2023! Vom sărbători reușitele, transformările și inovațiile care au marcat anul trecut.

Dar asta nu e tot! Suntem și mai entuziasmați să vă dezvăluim planurile pentru 2024. Ce noi tendințe ne așteaptă în lumea frumuseții? Ce proiecte incitante vor da tonul în acest an?

Nu ratați această oportunitate unică de a afla totul despre secretele frumuseții! Noi provocări, colaborări inedite și surprize senzaționale vă așteaptă în această ediție specială.

Urmați-ne și rămâneți conectați pentru a fi la curent cu tot ce e nou și fabulos în lumea frumuseții. Ediția specială retrospectiva anului 2023 și planurile pentru 2024 va fi disponibilă în curând pe canalul nostru. Nu o ratați!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel