Mirela Vescan: Cum să faci să-ți crească rapid părul fără pastile și tratamente minune / video
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
FOTO DENISA KELARU
FOTO DENISA KELARU
Toate femeile își doresc să aibă un păr superb, dar care este secretul pentru a-l avea și lung?

Mirela Vescan, specialistul nostru în beauty, a spus că secretul constă în... „să fii tuns de cine trebuie! Contează mâna omului care ține foarfeca și care tunde și energia sa. Și se mai spune că trebuie să fie Lună Plină. Se mai spune că nu trebuie să-ți pară rău. Sunt o grămadă de mituri”.

Thea Haimovitz a mai spus că sunt perioade când „tăierea părului va atrage prosperitate”.

„Dacă tu îți colorezi părul în tonuri deschise și în tonuri de roșu, o să-ți atragi persoane luminoase în viața ta. Lumea nu știe aceste lucruri”, a mai zis Thea Haimovitz la DC News și Spectacola, în cadrul emisiunii Mi-Th influencer. 

Mai multe despre acest subiect vă invităm să aflați din emisiunea Mi-Th influencer:

VEZI ȘI: Mirela Vescan vine cu o super mască pentru părul gras. Thea Haimovitz: Dacă faci așa, este de-a dreptul miraculos pentru podoaba capilară / video

Mirela Vescan, specialistul nostru în frumusețe, vine cu o super mască pentru părul gras.

Multă lume se confruntă cu scalpul gras care face părul să fie, de asemenea, gras. Acest lucru ne face să ne spălăm și zilnic pe păr, lucru care ne va agresa, în timp, podoaba capilară. Dacă ne și coafăm de fiecare dată când ne spălăm, riscăm să rămânem cu câteva fire de păr în cap.

„Dacă avem o mască este bine să o ajutăm un pic. Dacă punem 100-150 grame de mască maximum, punem în masca aceasta un pliculeț de argilă și bicarbonat, merge și niște sare. Dacă nu vreți și sare, atunci faceți așa: luați o mască pentru păr gras la care adăugați bicarbonat de sodiu și un plic de argilă. Argila noastră românească este foarte bună pentru acest amestec. Stăm cu masca pe păr mai mult de o oră. După aceea limpezim părul. Ultimul jet de apă trebuie să fie rece, dar nu atât de rece încât să-ți înghețe capul. Se duce și bicarbonatul, se duce și argila. Nu rămân pe păr. Ultimul jet trebuie să fie rece pentru că apa caldă deschide porii firului de păr, iar apa rece sigilează. În timp, veți vedea că scalpul se echilibrează”, a spus Mirela Vescan la DC News și Spectacola. Vedeți continuarea aici - https://www.dcnews.ro/mirela-vescan-vine-cu-o-super-masca-pentru-parul-gras-thea-haimovitz-daca-faci-asa-este-de-a-dreptul-miraculos-pentru-podoaba-capilara-video_902004.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel