Urmărește emisiunea live
Mirela Vaida se ia de Guvern: Statule! Nu mă ajuți deloc! Mă ameninți!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mirela Vaida
Mirela Vaida
Mirela Vaida a transmis un mesaj către Guvernul României.

Mirela Vaida este nemulțumită pentru că își poate pierde indemnizația de creștere a copilului, deși în ultimii ani a cotizat extrem de mult. Vedeta a spus că mamele ar trebui lăsate să muncească deși primesc indemnizație de creștere a copilului.

”Statule, lasa mamele sa munceasca si sa castige bani, chiar daca primesc indemnizatie de crestere a copilului! Vad ca tot cauti solutii sa sporesti natalitatea!! Iti spun eu, mama a 3 copii mici, dintre care ultimul are 4 saptamani, ca nu ma ajuti deloc! De ce? Pentru ca ma ameninti ca imi iei indemnizatia aia, si asa foarte mica in raport cu cat am cotizat eu la stat in ultimii ani, daca accept cumva sa cant la un eveniment privat, sa prezint un spectacol sau o emisiune ori sa joc la teatru!”, a scris vedeta.

Vaida nu poate face nimic, deși primește o groază de copii

”Nu am voie nici sa postez o reclama la un produs comercial pe conturile mele de social media, pentru ca nu pot incasa bani. Asa ca stau acasa. Si tu pierzi, si eu pierd! Pentru ce? Da-mi indemnizatia care mi se cuvine dar lasa-ma sa si muncesc in timpul asta! Eu platesc impozit pe venituri, deci tu castigi!

Tu ma tii activa, ma faci sa ma simt utila, frumoasa, importanta, fericita, ma lasi sa si castig bani legal pentru a-mi creste copiii si toata lumea e fericita! Stii cate oferte am refuzat pana acum? Nu e pacat? Si daca ajungem la o intelegere, pe cuvant ca il fac si pe al 4-lea!! Nu asta iti doresti? Gandeste-te !! Mamele, chiar daca au de crescut copii, nu-si pierd calitatea profesionala! Unele chiar vor si pot sa munceasca, fara sa le pui mereu sa aleaga!! Fii prietenul lor, nu dusman!!”, a fost mesajul Mirelei Vaida.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel