România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Scutaru Cristina | Publicat pe: 18 feb, 16:29
Mirela Vaida a IZBUCNIT, în direct, la Antena 1 în cazul Vulpița. ”Aveți drept de vot?”
Mirela Vaida a avut un mesaj dur la adresa politicienilor.

Mirela Vaida, realizatoarea emisiunii Acces Direct, i-a întrebat pe celebrii Vulpița și Viorel dacă au drept de vot. Ea le-a reproșat politicienilor că nu au făcut nimic, de-a lungul vremii, pentru tipul acesta de tineri.

"E atât de ușor să arătăm cu degetul când noi, care avem puterea să schimbăm ceva, nu o facem. De la această emisiune, eu nu pot să-i schimb pe ei (n.r. - pe Vulpița și Viorel), dar știți câți sunt ca ei? Sunt sute de mii de persoane ca ei, că ne place sau nu ne place să credem. Asta este realitatea, doar că nu-i vedem zi de zi la televizor”, a zis Mirela Vaida.

Apoi i-a întrebat dacă au votat. Cei doi tineri au zis că au mers, de fiecare dată, la urne.

”Deci ați votat la toate alegerile. Cred că cei care ne conduc special nu vor ca acești tineri să aibă acces la educație. Vă spun de ce. O masă este mai ușor de manipulat dacă nu este educată. De ce să-i faci studenți? De ce să-i trimiți la București? De ce să-i trimiți la universitățile din afară? De ce să le deschizi orizontori?! Nu facem decât să înjurăm. Locuri de muncă nu... condiții nu... școală nu. Nimic nu avem. Ei nu sunt vinovați, ci noi pentru că nu facem nimic! Nici la vot nu ieșim ca să ne schimbăm soarta. Păi atunci ce să mai cerem?!”, a zis Mirela Vaida la Antena 1.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro