Mirel Rădoi: Cristian Manea a câştigat campionatul cu CFR Cluj, să vină acum la FCSB nu ar fi un pas înainte
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Selecţionerul reprezentativei de tineret a României, Mirel Rădoi, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că fotbalistul Cristian Manea (22 de ani) a câştigat de două campionatul cu CFR Cluj şi un transfer al său în acest moment la FCSB, formaţie care a încheiat sezonul pe locul 2, nu ar reprezenta un pas înainte în cariera lui.

'Nu ştiu dacă Manea a semnat, nu ştiu dacă va semna cu FCSB şi nu ştiu criteriile după care el va alege următoarea echipă. Din punctul meu de vedere, dacă va alege din nou o echipă din fotbalul românesc, eu cred că are foarte multe informaţii. A câştigat de două ori campionatul cu CFR Cluj şi să vină la FCSB nu ar fi un pas înainte. Ştie campionatul românesc foarte bine şi să pleci de la o echipă care a câştigat campionatul pentru a veni la una care a terminat pe locul 2 nu e un pas înainte. Dacă o va alege, înseamnă că nu şi-a găsit echipa pe care el şi-a propus-o în străinătate. Şi atunci poate că are nevoie de continuitate pentru a avea din nou contact cu echipa naţională de seniori', a spus Rădoi.

Nici antrenorul primei reprezentative, Cosmin Contra, nu consideră că Manea ar face cea mai bună alegere dacă s-ar transfera la FCSB. 'La aşteptările pe care le aveam şi la echipele la care speram că va ajunge Manea, probabil că FCSB nu este un pas înainte în cariera lui', a afirmat Contra.

Fotbalistul Cristian Manea se află în proprietatea clubului Apollon Limassol, iar în ultimele două sezoane a jucat sub formă de împrumut la CFR Cluj, echipă cu care a câştigat de două ori titlul. În această vară el a revenit la Apollon Limassol, cu care mai are contract până în 31 mai 2020, însă nu a reuşit să îşi găsească o altă echipă în străinătate. În ultimele zile, finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat că negociează transferul lui Cristian Manea, jucător care a evoluat pentru echipa naţională de tineret a României la Campionatul European U21 din Italia şi San Marino. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel