Mirel Rădoi, acid cu presa după meciul cu Anglia. "Sunt curios dacă puneaţi întrebările astea cu Piţurcă sau Iordănescu"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Echipa Nationala a României
Facebook Echipa Nationala a României
Mirel Rădoi a avut o reacţie acidă la conferinţa de presă de după meciul cu Anglia, când a fost întrebat de ce l-a scos din teren pe Deian Sorescu. 

Întrebat la conferința de presă de ce l-a scos pe Deian Sorescu, fotbalistul lui Dinamo, care avusese o evoluție foarte bună, Mirel Rădoi a părut ușor deranjat.

"Aş fi fost curios dacă aţi fi putut să puneţi întrebările astea când erau Victor Piţurcă sau Anghel Iordănescu şi dacă v-ar fi răspuns. Eu vă răspund cu plăcere, pentru că îmi plac provocările astea. (reporter: Le-am pus) Da? Nu le-am auzit şi eram jucător în perioada aia. Au fost anumite situaţii, au fost jucători care au acuzat o oboseală acută. Era normal pentru că am depus efort foarte mare şi în partida cu Georgia. Jucătorii vin după un sezon foarte greu.

Era normală oarecum acea schimbare. Am văzut din prima repriză că Deian Sorescu era foarte obosit, la fel şi Alibec. Le-am spus la pauză că trebuie să tragă de ei măcar 10-15 minute pentru a putea să le dăm timp şi celorlalţi jucători ca să se încălzească. Sunt situaţii când trebuie să schimbăm jucătorii pentru că pur şi simplu nu mai pot. Înainte de toate, chiar şi de rezultat, ne interesează integritatea jucătorilor", a afirmat Mirel Rădoi.

Rădoi: Căpuşă nu a avut un debut foarte fericit

"Da, nu a fost un debut foarte fericit pentru Căpuşă. La faza aia trebuia să mai aştepte puţin, a plecat prea devreme, dar cred eu că un jucător tânăr poate să înveţe şi din aceste momente. Din păcate, pe final de sezon jucătorii resimt o oboseală foarte mare şi a trebuit să facem aceste schimbări din mers. Nu am avut un număr fix să debutăm jucători.

Ne-am dorit ca jucătorii care sunt în formă să fie la echipa naţională. Şi am încercat ca toţi jucătorii care au fost la această acţiune să joace. Avem şi noi limitele noastre, de asta e diferenţa de valoare şi preţurile jucătorilor, dar eu cred că în această seară nici Anglia nu se aştepta să îi punem aşa mari probleme", a mai declarat selecţionerul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel