Mirel Palada, către Clubul Român de Presă: Prezint scuzele mele
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Prezentarea de scuze publice de către Mirel Palada "este un gest necesar", limbajul său la adresa jurnaliștilor fiind "inadecvat poziției și responsabilităților sale publice", se arată într-o scrisoare trimisă, luni, premierului Victor Ponta, de Clubul Roman de Presa (CRP).

VEZI ȘI: Mama lui Dinu Patriciu, DEVASTATĂ. Prima declarație după MOARTEA lui Dinu Patriciu

Într-o postare pe Facebook, Mirel Palada își prezintă scuzele ca răspuns la cerința Clubului Român de Presă. A explicat și de ce a ales să facă acest lucru prin intermediul rețelei de socializare.

"Clubul Român de Presă și-a arătat recent îngrijorarea față de maniera în care m-am exprimat la sfârșitul săptămânii trecute pe Facebook.

Apreciez preocuparea dânșilor privind relația dintre instituțiile publice și jurnaliști și le ofer scuzele publice pe care le-au solicitat.

Prezint scuzele mele publice tuturor celor care s-au simțit ofensați de felul în care m-am exprimat pe pagina personală de Facebook zilele trecute la adresa unor jurnaliști.

Comunic aceste scuze publice aici, pe pagina mea personală de Facebook, din două motive.

Pe de o parte, pentru că subiectul a pornit de aici, semn că este un loc suficient de public, dat fiind că la fel de public a fost considerat și când s-a stârnit incidentul.

Pe de altă parte pentru că deocamdată nu este nimeni la Clubul Român de Presă să pot înmâna documentul în format fizic, șoferul comunicându-mi că ușa e încuiată. Voi continua eforturile de a face să parvină la dânșii și scrisoarea în format tipărit.

Al vostru ca de obicei,

Mirel Palada", a scris Mirel Palada într-o postare pe contul personal de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel