Mirel Joacă-Bine, brașoveanul despre care autoritățile italiene spun că a fost UCIS în timp ce jefuia o casă, este VIU. „Nu sunt eu”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Mirel Joacă-Bine, brașoveanul despre care autoritățile italiene spun că a fost UCIS în timp ce jefuia o casă, este VIU / Foto: Pixabay
Mirel Joacă-Bine, brașoveanul despre care autoritățile italiene spun că a fost UCIS în timp ce jefuia o casă, este VIU / Foto: Pixabay
Autoritățile italiene au anunțat că un român a fost ucis în timp ce încerca să jefuiască o casă în Italia. Bărbatul este viu, în Suedia.

Caz neobișnuit în Italia. Autoritățile italiene au anunțat că un român, Mirel Joacă-Bine, a fost împușcat mortal în Italia de către proprietarul unei case din din provincia Frosinone pe care bărbatul încerca să o jefuiască. Brașoveanul, despre care anchetatorii spun că a fost ucis, trăieşte bine-mersi în Suedia. Bărbatul spune că a fost victima unui furt de identitate, scrie ȘtirileProTv.ro. Se pare că hoţul împuşcat în timpul jafului se folosea de o carte de identitate pe care românul a pierdut-o în urmă cu mai mulţi ani.

"Eu sunt Mirel Joacă-Bine și persoana din Italia nu sunt eu.”, a spus brașoveanul.

”El este fratele meu şi acesta este cel care se presupune că este persoana decedată care se cheamă Mirel Joacă-Bine. N-are nicio legătură, nici în clin, nici în mânecă.”, a spus Monica Joacă-Bine, sora lui Mirel.

Pe numele său au venit și mai multe amenzi din Franța și Anglia

Din actele de identitate descoperite la fața locului, carabinierii au aflat că hoţul ucis se numeşte Mirel Joaca-Bine, un român în vârstă 34 de ani, cu domiciliul în oraşul Braşov. Numai că Mirel trăieşte de nouă ani în Suedia, unde şi-a luat casă. Acolo s-a căsătorit şi are doi copii. Acum 17 ani, când încă era în România, bărbatul şi-a pierdut buletinul. El bănuieşte că cel care a g[sit actul i-a furat identitatea. A descoperit acum și că pe numele său sunt venite mai multe amenzi din Franţa şi Anglia.

„Mi-a venit o amendă că nu am plătit un pod pe o autostradă, apoi încă o amendă că m-a oprit poliţia în Franţa că am depăşit viteza cu 30 de km la oră şi mi-au dat amendă.”, a povestit Mirel. 

Bărbatul a mai spus că a încercat să rezolve această situație și s-a adresat autorităților din România și Suedia, dar fără succes. Despre bărbatul găsit mort în Italia spune că nu știe nimic și că nu l-a văzut niciodată. Anchetatorii vor trebui acum să identifice cine este de fapt bărbatul împușcat mortal. Acesta a intrat în casa italianului împreună cu câțiva complici. Aceștia au fugit de la fața locului, iar momentan sunt de negăsit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel