Mircea Sandu îl apără pe Pițurcă în războiul cu Reghecampf
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mircea Sandu
Mircea Sandu

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a vorbit miercuri despre războiul iscat între selecționerul Victor Pițurcă și antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf. El sare în apărarea tehnicianului naționalei, lansând un atac dur la adresa lui Reghecampf.

Mircea Sandu a catalogat drept tâmpenii afirmaţiile făcute de antrenorul Stelei, potrivit cărora jucătorii săi se întorc nepregătiţi şi mai graşi de la echipa naţională.

"Asta nu e bine (n.r. - conflictul dintre Reghecampf şi Piţurcă). Probabil că s-a dorit de cineva ca jucătorii să fie montaţi împotriva selecţionerului, dar nu cred că de Reghecampf. Să terminăm cu tâmpeniile astea. Mă mir că Reghecampf a putut să spună aşa ceva. Se poate întâmpla doar dacă mănânci pe ascuns ciocolată. Totul e calculat caloric. Nu ai cum să te îngraşi dacă faci programul de pregătire şi mănânci ce ţi se pune", a spus președintele FRF, conform Mediafax.

Jucătorii Stelei, obosiți

Criticile selecţionerului la adresa jucătorilor echipei naţionale nu ar trebui să deranjeze pe nimeni, consideră şeful federaţiei. El a remarcat, la fel ca Piţurcă, o anumită stare de oboseală la fotbaliştii stelişti. "Nu este un diferend între echipa naţională şi Steaua. Este un dialog între cei doi antrenori şi sper să se întâlnească şi să discute, pentru că jucătorii Stelei, nu doar la echipa naţională, văd că au şi anumite scăderi. Ei sunt într-o anumită stare de puţină oboseală. Nu trebuie să deranjeze pe nimeni că spune Piţurcă ceva despre jucătorul Latovlevici. Nu îi place lui să se manifeste aşa, dar nu asta a determinat neconvocarea lui. Nu l-a convocat pentru că îi aveam pe Raţ şi Radu puţin în faţa lui, iar la meciul cu Ceahlăul şi încă unul a jucat mai slab", a agăugat Mircea Sandu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel