Mircea Miclea, atac fără precedent la Klaus Iohannis
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Mircea Miclea
Mircea Miclea
Mircea Miclea, fost ministru al Educaţiei, are un atac fără precedent la adresa lui Klaus Iohannis. Într-un interviu pentru romaniatv.net, profesorul universitar la Facultatea de Psiholgie și Științe ale Educației "Babeș-Bolyai" din Cluj-Napoca, a declarat că șeful statului "e un tâmpit", comentând o declarație a șefului statului despre "generaţia pandemiei"

Mircea Micle a fost întrebat dacă vor putea fi aplicate regulile de distanţare în şcoli, acesta susţinând, în calitate de psiholog, că elevilor  le-ar putea fi indusă o "anxietate majoră", a declarat  fostul ministru al Educației la romaniatv.net.

"Sper ca Dumnezeu le va da minte şi nu vor veni cu o asemenea măsură formulată. Dacă se va aplica aşa ceva, atunci în faţa unui copil în formare problematizezi interacţiunile absolut fireşti, adică îi induci o anxietate majoră pentru lucruri minore care în sine nu prezintă pericol"

De asemenea, rugat să comenteze afirmaţia preşedintelui Klaus Iohannis care a declarat  în cadrul unei conferinţe de presă că în mediile de specialitate se vorbeşte despre a preveni "generaţia pandemiei", Mircea Miclea a reacţionat dur: 

"E un tâmpit. E un dobitoc! Vai de viaţa lui! Nu e nicio generaţie pierdută. E de defetism de doi bani. O modalitate prin care te deresponsabilizezi şi spui că gata, e pierdută. Nu mai are rost să faci nimic? Cum adică? Nu poţi recupera câteva luni? E aberant! Nu există nicio generaţie pierdută! Totul se poate remedia pentru că e vorba de câteva luni", a afirmat Mircea Miclea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel