Mircea Lucescu, furios pe arbitraj după eșecul cu Real Madrid
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Șahtior Donețk a fost zdrobită de Real Madrid la debutul în grupele Ligii Campionilor, scor 4-0, iar finalul partidei de pe "Santiago Bernabeu" l-a găsit pe Mircea Lucescu plin de nervi. Tehnicianul român în vârstă de 70 de ani s-a declarat uluit și revoltat de maniera de arbitraj de care echipa sa a avut parte.

Mircea Lucescu a răbufnit la conferința de presă de după meci și chiar a ținut să-i transmită un mesaj direct lui Pierluigi Collina, șeful arbitrilor europeni.

"În partidele cu echipele mari ale Europei am fost întotdeauna dezavantajați categoric. Și anul trecut, cu Bayern Munchen și cu Arsenal și cu Juventus în două partide și cu Manchester United.

Colina ar trebui să se gândească bine, pentru că sunt două maniere de arbitraj. Pentru noi, tipul de echipă, ... există așa, gesticulează, primește cartonaș, pentru echipele astea, gesticulează, i se spune să nu mai facă asta. Nu se poate juca în felul acesta", și-a început tirada antrenorul român.

Vezi și: Rezultate Liga Campionilor: Cristiano Ronaldo a zdrobit Șahtiorul lui Mircea Lucescu

"Il Luce" a spus că niciunul dintre cele două penalty-uri acordate Realului nu au fost regulamentare.

"Au venit și cele două penaltyuri ... . Este incredibil, cu spatele, nici măcar cu fața ... l-a lovit în spate, nici gând de penalty. Al doilea, la fel. Primul care a atins mingea a fost Carvajal, iar din confruntarea celor doi a atins-o și ... Asta a recunoscut și jucătorul lui Real Madrid", a continuat Mircea Lucescu, potrivit digisport.ro.

Într-un final, în continuare vizibil iritat, tehnicianul român a transmis că o echipă precum Real Madrid nu are voie de astfel de ajutoare.

"Este lipsă de respect față de jucători, față de joc și față de munca noastră, față de tot. Real Madrid nu are nevoie de așa ceva. Îmi aduc aminte, acum câțiva ani, am avut aceeași problemă, dar cu Barcelona, la Donețk. Era 1-0 pentru noi, mai erau două minute, am dat mingea afară, trebuia să ne-o dea repede, toată echipa mea s-a oprit, iar ei au marcat gol.

Cred că astfel de echipe nu au nevoie de o astfel de interpretare a jocului", a conchis Mircea Lucescu.

Citește și: Mircea Lucescu, declarații curajoase înainte de meciul Real Madrid - Șahtior Donețk

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel