Mircea Ionescu Quintus spulberă orice șansă a lui Crin Antonescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a spulberat orice șansă a lui Crin Antonescu, fost președinte al partidului, de a se întoarce pe o poziție de conducere în PNL. 

În condițiile în care președintele PNL, Klaus Iohannis, a câștigat alegerile prezidențiale 2014, partidul își caută președinte. Mircea Ionescu Quintus susține că liberalul Crin Antonescu nu este parte a acestor discuții, pentru că a fost absent în întreaga campanie electorală. "N-are nicio treabă", a spus președintele Quintus, la B1 TV. 

"Dacă ar fi să se aleagă Crin președinte, nu prea are nicio legătură președintele de partid cu președintele țării. Dacă Antonescu ar fi avut o altă atitudine era sigură prezența și șansa lui la funcția de președinte al partidului. Acum nu știu care e părerea colegilor mei. Eu rămân prieten cu Crin Antonescu așa cum am rămas din păcate și cu Călin Popescu Tăriceanu. E greu să apreciez dacă după atitudiea lui de izolare poate acum să întrunească un scor care să îl aducă în fruntea partidului.", a spus Quintus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel