Mircea Geoană anunță „un plan sănătos și ambițios pentru România“: Țineți aproape! / video
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Inquam Photos / Virgil Simonescu
Inquam Photos / Virgil Simonescu
Mircea Geoană a transmis un mesaj despre „un plan sănătos și ambițios pentru România și pentru fiecare dintre noi“.

Într-o postare pe Facebook, Mircea Geoană a transmis un mesaj în care îi cheamă pe români la unitate și anunță „un plan sănătos și ambițios pentru România și pentru fiecare dintre noi“.

„Trăim în România și în fiecare zi ne izbim de zidul „ca la noi la nimeni“ / „oricum nu se poate schimba nimic“ / „la alții se poate, la noi nu“. Tot lovindu-ne de acest zid de mai bine de 30 de ani, cine ne poate învinovăți că ne-am pierdut speranța și determinarea de a lupta pentru România? Dar indiferent de cât de dură este lovitura, românii au avut și au mereu puterea de a se ridica și a merge înainte. Poate nu întotdeauna pentru România, dar cu siguranță pentru ei înșiși și pentru cei dragi. Pentru că românii sunt luptători.

Ce ar fi dacă am avea un ghid care să ne arate cum să aducem rezistența și dârzenia fiecăruia dintre noi laolaltă pentru țară? Căci viitorul României a intrat acum în criză de timp. Iar pentru a-l construi, așa cum merităm, avem nevoie de luciditate, de cunoaștere, de competență și de o viziune solidă.

Dragi români, vă invit să țineți aproape, fiindcă în curând vom discuta despre un plan sănătos și ambițios pentru România și pentru fiecare dintre noi“, a spus Mircea Geoană în postarea publicată pe pagina sa de Facebook.

„România a intrat în criză de timp. Și pentru a ne reconstrui viitorul, așa cum merităm, avem nevoie de luciditate, cunoaștere, competență și o viziune solidă.

Astăzi, vă invit să țineți aproape, fiindcă în curând vom discuta despre un plan sănătos și ambițios pentru România și pentru fiecare dintre noi!“, se arată în descrierea postării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel