Mircea Geoană, adevărul despre diagnosticul pe care i l-au pus medicii: "Mihaelei i-a fost și teamă să îmi spună..."
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: captură video YouTube "Acasă la Măruță"
Sursa foto: captură video YouTube "Acasă la Măruță"
Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, a vorbit despre diagnosticul pe care i l-au pus medicii, după ce s-a scris că ar suferi de cancer limfatic.  

"Am avut de două ori diagnostic greșit în România. Și nu spun asta cu păcat. M-am speriat și eu și familia. Mihaelei (n.r. soția sa), căreia ii spusese doctorul că nu știu ce grozăvie am, i-a fost și teama să îmi spună. Copiilor le-a spus. Și mă duc în Belgia și aflu că era altceva, un tratament relativ simplu. De multe ori, a fost si foarte multă amplificare. Nu cred că a fost ceva răutăcios în speculațiile respective (n.r. din presă). A existat un episod de sănătate, dar nu a fost ceea ce ziceau. Nu a fost atât de grav

Este prima oară când spun asta. Nu-mi place să arăt cu degetul. Nu cred că au făcut-o intenționat. Asta au zis că se întâmplă. Și nu o dată, ci de două ori, pe lucruri diferite. (...) Mi-a spus  diagnosticul soția și am spus că nu cred. Și am fost acolo și am intrat pe un făgaș mult mai simplu, mai direct. Dacă mie mi se întâmplă așa ceva... Și nu sunt totuși un necunoscut în țara asta! Trebuie să avem mare grijă! Sunt oameni buni în sistemul nostru medical, însă cred că trebuie regândit și reorganizat totul”, a spus Mircea Geoană în podcastul lui Măruță.

Vezi și:  "Țara ar fi mers mult mai bine cu mine". Geoană, despre episodul din 2009, când s-a culcat președinte și s-a trezit fără funcție: "M-a măcinat rău. A fost trădare și "furăciune"

Mircea Geoană, despre salariul pe care îl primește la NATO: "Este normal ca pe cei foarte buni să îi plăteşti foarte bine!"

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel