Mircea Diaconu îi critică pe Orban și Cîțu: Alege-s-ar prafu`! Să plătească cu vârf și îndesat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Mircea Diaconu, ferm înainte de Congresul PNL/ arhivă DCNews
Mircea Diaconu, ferm înainte de Congresul PNL/ arhivă DCNews
Europarlamentar și, mai înainte, liberal, Mircea Diaconu critică lupta pentru putere, fără precedent, pentru șefia PNL. 

Mircea Diaconu, fost europarlamentar și liberal, a spus, la Antena 3, în emisiunea ”Exces de Putere” că așa ceva n-a mai existat în PNL, referindu-se la răfuiala pentru președinția partidului. El a acuzat ”opulența, lipsa de măsură, un spectacol de prost gust”. 

”Au lăsat jos totul ca să se bată între ei. Au curs bani, bani publici”

”Și unul, și altul aveau de condus instituții fundamentale, aveau funcții, aveau răspunderi, erau plătiți să facă acele lucruri din bani publici. Or, ei au lăsat jos totul, unul la Camera Deputaților, cu mii de probleme, celălalt, chiar guvernarea, ca să se bată între ei. Ambii competitori s-au ocupat numai de ei și de-ale lor, timp în care... alege-s-ar praful! Între timp, au curs bani, bani publici. Pentru tot ce făceau ei, s-au plătit bani.” a spus Mircea Diaconu, atrăgând atenția că s-a plătit din bani publici răfuiala pentru șefia PNL. ”Fie și numai pentru acest lucru, acești oameni ar trebui să plătească cu vârf și îndesat” a completat el. 

Mircea Diaconu a mai afirmat despre Florin Cîțu că e un ”personaj de care-i e frică”, argumentând că ”ne-a dus de mână, cu o viteză năpraznică, pe toboganul spre Grecia, spre experiența Greciei, spre căderea pe tobogan groaznică pe care a trăit-o poporul elen”. 

EXCLUSIV  Congres PNL, 25 septembrie. Scenarii lansate de Chirieac, Pîrvulescu, Bulai, Coșea, Câciu, Teodorescu, Vâlcu, R. Tudor, Tache, Ciuvică, Vlășceanu

Echipa DCNews i-a contactat pe jurnaliștii Val Vâlcu, Bogdan Teodorescu, Radu Tudor, Diana Tache, analiștii politici Bogdan Chirieac, Alfred Bulai, Mugur Ciuvică, Andrei Vlășceanu, politologul Cristian Pîrvulescu, economiștii Mircea Coșea și Adrian Câciu, pentru a afla ce cred că se va întâmpla la Congresul PNL, cine va câștiga, ce va face pierzătorul și ce va urma în PNL, dar și la guvernare.

Vezi aici ce ne-au răspuns 

Citește și: 

CONGRES PNL, 25 septembrie. Orban - Cîțu, mesaje de ÎMPĂCARE. ”Împreună mai departe”/ ”Ai obligația să ștergi cu buretele”

Motreanu NU candidează pentru nicio funcție la vârful PNL: Congres RATAT. Ce înseamnă echipa câştigătoare? Pe cine au învins?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel