Mircea Diaconu: Cazinoul Constanţa, proiect de suflet. Avem posibilităţi uluitoare
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Mircea Diaconu
Mircea Diaconu
Europarlamentarul Mircea Diaconu a vorbit, la DC News, despre unul dintre proiectele sale de suflet. 

Europarlamentarul Mircea Diaconu a vorbit, în cadrul unui interviu acordat DC News, despre unul dintre proiectele sale de suflet: readucerea la viaţă a Cazinoului din Constanţa. Mircea Diaconu a explicat cât de important este acest obiectiv şi câte avantaje poate aduce reabilitarea şi redarea sa publicului, mai ales dacă ne gândim la faptul că vorbim despre o clădire emblematică pentru întreaga ţară, nu doar pentru municipiul Constanţa. 

"Cazinoul din Constanţa face parte dintr-un proiect pe care l-am depus şi l-am povestit şi ministrului Dezvotării. […] Acum aşteptă la coadă ca o autostradă sau ca altă construcţie din România, contestaţii, licitaţii şi între timp moare. Asta mă îngrozeşte! El moare, între timp. Şi m-a mai speriat ceva şi i-am spus asta ministrului Dezvoltării care îmi zicea că face tot ce se poate. Eu intru pe materialele primite de la CNI şi acolo scrie aşa: va fi renovat, după care va fi oferit autorităţii publice locale pentru a i se da destinaţia.

Păi, în clipa aceasta, nu poţi renova nimic fără a-i şti destinaţia. Deci dacă nu ştii destinaţia, nu pune o cărămidă acolo, că strici, rupi, modifici. E o demenţă, e o prostie! E o tâmpenie. Atunci când te apuci să renovezi, trebuie să ştii clar lucrul acesta. […] El şi-a câştigat statutul de reper naţional fundamental. Nu cred că există o familie să fi mers la mare vreodată fără să nu fi trecut pe acolo. E al tuturor, nu e al constănţenilor. Plus că e poarta noastră de intrare.

Există o reţea de cazinouri prin Europa, la Mediterană, cu care se poate înfăţi. E un lucru extrem de important. Ne găsim cu alţii din alte ţări, sunt posibilităţi uluitoare de dezvoltare şi dormim pe noi", a declarat Mircea Diaconu.

Urmăreşte declaraţiile lui Mircea Diaconu, aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel