Mircea Băsescu spune că nu ştia ca prietenul său, Iulian Teşeleanu, fostul şef al vămii Agigea, să fi fost urmărit penal
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Fratele preşedintelui Traian Băsescu, Mircea Băsescu, a recunoscut că este prieten cu fostul şef al Vămii Agigea, Iulian Teşeleanu, mutat la Galaţi după ce numele acestuia a apărut într-un dosar de corupţie şi trafic cu droguri. Mircea Băsescu a declarat pentru Realitatea TV că este prieten de 10-15 ani cu Iulian Teşeleanu, dar nu a ştiut niciodată că acesta este urmărit de DNA.

„Dacă dumneavostră îmi spuneţi că DNA-ul declară că adjunctul lui Teşeleanu lua şpagă sau ce făcea, iertaţi-mă, dar nu vă cred. Eu dacă aş fi ăla de la DNA care a scris aşa ceva, mi-aş da demisia“, a spus Mircea Băsescu.

Iulian Teşeleanu, fostul şef a Vămii Agigea a fost urmărit către DNA într-o anchetă privind crima organizată. Procurorii spun că în schimbul unei şpăgi, vameşii închideau ochii la afacerile din port. Astfel că arabii puteau introduce absolut orice, de la arme la droguri, şi asta pentru că nimeni nu le deschidea containerele. La 5 ani de la aceste constatări, nimeni din portul Constanţa nu a fost anchetat sau judecate.

Teşeleanu a fos mutat la Galaţi după ce numele său a fost implicat într-un dosar cu trafic de droguri. Într-o vreme el era destul de apropiat de familia Băsescu. Şi-a petrecut Revelionul 2009-2010, în America, alături de fratele preşedintelui, Mircea Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel