Mircea Badea și-a amintit de o scenă cu Bendeac și Adela Popescu, după ce Will Smith i-a dat o palmă lui Chris Rock
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 29 Martie 2022, 00:07
WhatsApp
Badea
Badea
Will Smith i-a dat o palmă lui Chris Rock, la gala Oscar, după ce acesta a făcut o glumă despre soția sa. Mircea Badea a comentat momentul.

Will Smith, care a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal, l-a pălmuit pe Chris Rock, care prezenta unul dintre premii, după ce a făcut o glumă la adresa soţiei sale.

Cu câteva secunde înainte să prezinte premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj documentar, Chris Rock a ironizat-o pe Jada Pinkett Smith, spunându-i că abia aşteaptă să o vadă jucând în continuarea filmului „G.I. Jane”. Will Smith a reacţionat imediat în urma acelei glume, a urcat pe scena galei Oscar şi l-a pălmuit pe Chris Rock, apoi s-a întors la scaunul său din sală.

„După părerea mea, nu are nicio importanță dacă este o făcătură sau nu”, a zis Mircea Badea. „În sinea mea sunt convins că este absolut pe bune. Dar nu are nicio importanță dacă e sau nu făcătură. (...) Eu am fost, de exemplu, la o piesă de teatru chiar cu domnul Gâdea și acolo domnul Bendeac trebuia să îi dea teatral o palmă peste față doamnei Adela Popescu. Bă... a dat! A zis și Vâlcan după, într-un interviu, că i s-a strâns sufletul când a văzut treaba”, a spus Mircea Badea, luni seară, la Antena 3.

 

Radu Vâlcan: „Mi s-a strâns inima când a pălmuit-o Bendeac”

„Nu este plăcut să-ţi vezi persoana dragă într-o astfel de situaţie! Însă vorbim doar de un rol. Acolo nu era Adela, ci Vera, personajul interpretat de ea pe scena Teatrului Metropolis. Palma face parte dintr-un scenariu. Pe moment, mi s-a strâns inima, dar am văzut-o apoi că era foarte ok. Amândoi sunt profesionişti şi sunt convins că nu Bendeac i-a dat o palma Adelei, ci Serghei a lovit-o pe Vera”, declarase Radu Vâlcan într-un interviu.

Revenind la Will Smith, acesta este subiectul dezbaterilor pe Internet. Mulţi dintre cei aflaţi în sală au părut uluiţi de altercaţie. Diddy a fost următorul prezentator în timpul ceremoniei, unde a apărut pentru a prezenta celebrarea a 50 de ani de la lansarea filmului „Naşul”. Diddy a abordat situaţia spunând: „Will şi Chris, vom rezolva asta ca în familie. Acum mergem mai departe cu dragoste", a spus el. 

„Vreau să cer scuze Academiei", a spus Will Smith în lacrimi, după ce a primit premiul Oscar pentru „cel mai bun actor în rol principal” pentru rolul din „King Richard". „Dragostea provoacă lucruri nebuneşti”, a mai spus acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?