Mircea Badea, reacție  după ce  Nicușor Dan s-a tuns
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Mircea Badea a comentat, marți seară, pe pasa cu Sinteza zilei, una dintre cele mai importante știri ale zilei în curs și anume faptul că primarul general al Capitalei, Nicușor Dana reușit să se tundă.

"Înțeleg că o mare parte dintre probleme s-au rezolvat pentru că s-a tuns Nicușor Dan. Sigur, cetățenii din România, luați paușal, nu fiecare dintre ei, nici nu merită altceva, între noi fie vorba. Pare că nu s-a tuns deloc, nu înțeleg care e diferența. O fi zis: 'ăsta e Nicușor Dan? Îl iau pierdut', adică frizerul s-a gândit la modul optimist: îl tund pierdut, găsitorului bună recompensă. 

Mie mi se pare totuși că domnul frizer a făcut o treabă extraordinară. Nu ar putea să-l trimită, de exemplu, și prin parcul Herăstrău să tundă iarba?", a spus Mircea Badea. 

Radu Tudor: Nicușor Dan râde că s-a tuns. Vorba regretatului Florian Pittiș

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a decis să își schimbe înfățișarea. Edilul s-a tuns și spune că decizia a fost luată după ce mai multă lume i-a reproșat acest lucru.

Frizura edilului a devenit extrem de populară în ultimul timp, stârnit o serie de controverse, inclusiv meme-uri pe rețelele sociale.

"Am făcut acest gest pentru că mai multă lume mia reproșat. Am decis să mă conformez, pentru că repet, nu e vorba de mine, ci așa cum își închipuie multă lumea care m-a votat că trebuie să arate un primar, pe care ei l-au votat", a explicat Nicușor Dan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel