Urmărește emisiunea live
Mircea Badea, mesaj după intrarea lui Felix Rache în Guvernul României
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mircea Badea a vorbit despre plecarea lui Felix Rache de la Antena 3 și intrarea în echipa guvernamentală.

"Prietenul meu Felix Rache nu mai face emisiune la Antena 3. A plecat să lucreze la Guvernul României. Este secretar de stat la Guvern. Se va ocupa de comunicare, dar mai ales de Centenarul Marii Uniri. Sigur că dacă suntem o țară ca o țară, nu avem cum să nu pregătim în mod absolut serios, substanțial și corect Centenarul Marii Uniri. Pare un job important, dar corespunzător pentru Felix Rache care a făcut multe, în viața lui, în materie de jurnalism. Are o experiență consistentă și respectabilă. Sunt convins că prietenul Felix Rache va face niște lucruri foarte, foarte tari în legătură cu această celebrare a Marii Uniri la 1 Decembrie 2018. Îi dorim mult succes și rămâne cum am stabilit - ne vedem în weekend", a zis Mircea Badea.

Citește și: Felix Rache, realizatorul "Deziluzia optică", în echipa premierului Mihai Tudose

Felix Rache este, de luni, 3 iulie, angajat al Guvernului. Acesta a fost cooptat în echipa premierului Mihai Tudose, fiind Consilier de stat pentru comunicare și Centenar.

[citeste si]

Felix Rache are în spate o bogată experiență în presă, fiind de-a lungul anilor redactor șef adjunct la Jurnalul Național, publicist comentator la Evenimentul Zilei, Academia Cațavencu, Realitatea TV și Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel