Mircea Badea: Dintre toate persoanele de pe planeta asta, cel mai mult îl invidiez pe Klaus Iohannis
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN
Mircea Badea spune că îl invidiază pe Klaus Iohannis.

După apariția imaginilor cu Klaus Iohannis din Kenya, Mircea Badea a afirmat că îl invidiază pe președintele României.

VEZI ȘI: Klaus Iohannis, safari în Kenya, în cea de-a doua zi a turneului african - Galerie foto

"Dintre toate persoanele de pe planeta asta cel mai mult îl invidiez pe Klaus Iohannis. Eu nu credeam că există pe planeta Pământ un om precum Klaus Iohannis. Este monumentul relaxării, al pasivității, al încremenirii în proiect. Dacă relaxarea ar avea o statuie, ea ar fi bustul din ce în ce mai generos al lui Klaus Iohannis. Omului acestuia i-a ieșit totul în viață. O relaxare... ceva inuman. Chiar cred că este extraterestru, așa ceva nu are cum să existe", a spus Mircea Badea ,la Antena 3 CNN.

Mircea Badea: Nu există așa ceva pe planeta Pământ

Ulterior, s-a aflat că Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenționare de călătorie pentru Republica Unită Tanzania, iar Mircea Badea a comentat și acest subiect.

VEZI ȘI: MAE, atenționare de călătorie pentru Tanzania. Klaus Iohannis ajunge mâine acolo. "Există pericolul producerii unor atentate teroriste"

"Eu cred că, până acum, e un pic dezamăgit, pentru că dânsul s-a dus în Africa, pentru că acolo se află Johannesburg, dar e în altă parte. Lumea e în război, peste tot practic, mor oameni, se bombardează, ăia zic așa, ăia zic așa, ostatici, negocieri, bombe, avioane. Ăia doi (n.r. Xi Jinping și Joe Biden) se întâlnesc acum să decidă soarta planetei și el nu are nicio treabă. Nu ai cum! S-a dus la leoparzi. Nu există așa ceva pe planeta Pământ", a spus Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel