Mircea Badea: "Daniel Zamfir e foarte tare. Sunt fan". TRĂDARE în PNL. INTERVIU video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mircea Badea a spus că Daniel Zamfir "este foarte tare" după ce liberalul a povestit ce s-a întâmplat în Comisiile reunite, economică și de Buget-Finanțe. "Foarte tare e domnul Zamfir de la PNL! Sunt fan!", a fost mesajul realizatorului TV.

"URATA MAI E TRADAREA... Azi am trecut prin Comisiile reunite, economica și de Buget-Finante legea care limitează profiturile uriașe ale recuperatori și da posibilitatea consumatorului să-și răscumpere bunul executat.

Din pacate, nu mă simt deloc confortabil cu ceea că singurii care s-au opus au fost doi colegi de ai mei de la PNL, asta in condițiile in care foarte multi PNL-isti au semnat inițiativa. E vorba de Iulia Scantei, de la Iași, doamna care a făcut poteca la arhiva aia SIPA cu care sunt șantajați multi judecatori astăzi și care a fost parașutată înainte de alegeri pe liste neavând nicio treabă cu PNL, iar celălalt e Romulus Bulacu de la Vâlcea.

A lipsit azi din echipa de trei care au votat totul in favoarea băncilor și a recuperatorilor și împotriva consumatorilor, dl Florin Citu, mai nou apărătorul BNR, al băncilor, al IFN-urilor și în general al ideii că cei tâlhăriți până acum, n-au avut noroc în viață...", a scris Daniel Zamfir pe Facebook.

Trădare și în cazul amendamentului care limitează dobânzile penalizatoare pe care le pot percepe IFN-urile

De asemenea, săptămâna trecută, senatorul PNL vorbea despre o altă trădare.

"Am trecut in Comisia Economica si de buget finanțe amendamentul care limitează dobânzile penalizatoare pe care le pot percepe IFN-urile! Un nou pas spre eliminarea abuzurilor! Multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine in acest demers! Sigur am avut parte si de mizerii. Ce, culmea, n-au venit de la adversarii politici! Stiti vorba aia: corb la corb nu-si scoate ochii( a se citi bankster la bankster)! Mai ales cand au ceva scheleți prin dulapuri", a zis Daniel Zamfir.

Despre acest subiect, senatorul a vorbit și la interviurile DC News Live:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel