Mircea Badea acuză dubla măsură. Va fi REȚINUT și Berbeceanu?
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
T. Berbeceanu
T. Berbeceanu
Mircea Badea a reacționat ferm în emisiunea sa. Mesaj dur. 

”Mi se par excesive (n.r. reținerea vloggerului Colo și propunerea de arestare preventivă). Mi se pare că standardul a fost stabilit de către dl Traian Berbeceanu, șeful de cabinet al ministrului de Interne. Omul legii, acum un an, a spus că ”mitocanul de Badea trebuie bătut zilnic, în stradă, pentru că aia e bătaia care doare cu adevărat, să simtă prostovanul cum trosnește o claviculă, cum bubuie pumnul în tâmplă, să afle care e gustul bordurii și mirosul asfaltului, golănește”. Nu mi-e frică de Berbeceanu, îl aștept oricând, acum, dacă vine, să fie dat și la televizor. Ideea este că totuși standardul zic că a fost stabilit de actualul șef de cabinet al ministrului de Interne care a spus asta. Dacă Berbeceanu a spus asta și vloggerul Colo, urmărit de 850.000 de public comercial, a fost reținut, cum facem? Că uite, pe Colo l-a reținut miliția și Traian Berbeceanu e șef în cabinetul MAI, șeful la miliția care l-a reținut pe Colo, înțelegeți?” a spus Mircea Badea, în emisiunea ”În gura presei”. 

Mircea Badea a făcut plângere la poliție după ce copilul său a fost amenințat pe Facebook, spațiu public. A depus capturile, însă, de atunci, nu a mai primit niciun semn din partea anchetatorilor. 

”Bă, am înțeles, a zis ăsta niște monstruozități. Ce ziceau internauții despre fii-miu era mult mai rău. V-am arătat și ce a zis șeful de cabinet al lui Vela. Cum facem? Stai puțin că, dacă e vorba de copilul lui Badea, ne doare în c*r. Dacă vine într-un moment în care miliția e mai populistă, să dea semnal populației că noi suntem încredere și protecție... să ne hotărâm cum facem cu miliția în țara asta” a subliniat Mircea Badea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel