Mircea Badea a explicat decizia sa privind vaccinarea împotriva Covid-19
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Mircea Badea
Mircea Badea
Mircea Badea a venit cu răspunsul după ce a fost întrebat dacă s-a vaccinat sau nu. 

Mircea Badea a spus că nu se află nici în tabăra anti-vacciniștilor, nici în tabăra pro-vacciniștilor privind Covid-19. De ce? Pentru că, în viziunea sa, ambele tabere sunt pline de ”dilii”. Unii zic că ”vaccinul împotriva coronavirusului înseamnă moarte”, alții că ”vaccinul împotriva coronavirusului este foarte bun”. Mircea Badea a zis că nu este treaba nimănui dacă s-a vaccinat sau nu împotriva coronavirusului. 

În schimb, a spus că este vaccinat împotriva Hepatitei B. Lucrul acesta l-a dezvăluit pentru că nu stârnește atât de multă pasiune ca vaccinul împotriva Covid-19.

”Mă întreabă lumea dacă m-am vaccinat. Răspunsul meu este: ce-ți pasă ție? Care este interesul tău în treaba asta? Ce importanță are dacă eu m-am vaccinat sau nu?

M-a întrebat și astăzi cineva pe Facebook dacă-s vaccinat. L-am întrebat ce-i pasă lui. Mi-a spus: ”mulți se pot lua după tine”. Eu nu vreau să se ia nimeni după mine. Ce fac eu privind vaccinarea vreau să mă privească doar pe mine. De ce să se ia cineva după mine? Există foarte multă pasiune dilie în ambele direcții. Aici nu includ doctorii. Ei spun părerea lor medicală. Nu mă refer la ei. Dar vin din ăștia - Ciuculete, Bubulete, Mumulete - care vin și zic: vaccinul e bun la om.

De unde știi tu, Mumulete, că vaccinul e bun la om? ”Păi de la doctori”. Păi de la doctori știu și eu, dar cine ești tu să îmi zici că e bun vaccinul? Una este să-mi spună un doctor, iar alta e să-mi zică Mumulete.

Pe de altă parte, sunt cei care zic că vaccinul înseamnă moarte. Băi, nene, cine ești tu să zici asta? De unde știi tu treaba asta? Dacă m-am vaccinat sau nu este strict treaba mea. Nu vreau să se ia nimeni după mine, indiferent ce aș fi făcut. Pro-vaccin sau contra-vaccin clar nu sunt. Nu fac parte din aceste două secte. Sunt două secte de dilii, mai dilii decât ăia cu Bitcoin. Eu nu joc în filmul acesta.

Eu, de exemplu, sunt vaccinat împotriva Hepatitei B. De ce vă spun acest lucru? Pentru că nu există pasiuni în legătură cu acest subiect”, a zis Mircea Badea la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel