Miracolul dintr-o conservă de sardine. Dr. Mihaela Bilic: Nu v-ați aștepta! Nici în somon sau ton nu găsiți / Video
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Invitată la interviurile DC Media Group, dr. Mihaela Bilic a dezvăluit ce miracole poate face o banală conservă de sardine. 

Dr. Mihaela Bilic a declarat, în cadrul unui interviu acordat pentru DC Media Group că „banalul sau cea mai eficientă formă de Omega 3, nu v-ați aștepta, nu vine din peștele mare și scump cum e somonul sau tonul, ci dintr-o conservă de sardine”. 

Specialista a explicat apoi că „cu cât peștele este mai mic, cu atât el se află la baza lanțului trofic. Omega 3 în natură îl găsim în iarbă și alge. Singura noastră probleme ca oameni este că de acolo nu putem să-l absorbim, nu este eficient pentru organismul uman. 

Avem nevoie de peștișorii ăștia mici care să mănânce algele și apoi, în carnea lor se concentrează Omega 3. Paradoxul este că o conservă de sardine este mult mai bogată în Omega 3 decât o bucată de somon”. 

În concluzie, spune dr. Mihaela Bilic, „nu întotdeauna alimentele scumpe sunt cele mai sănătoase, ci putem să avem beneficii și din alimente banale la care nu ne-am gândi că fac miracole”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel