Minut de reculegere în memoria lui Anthoine Hubert înaintea MP al Belgiei
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Un minut de reculegere va fi păstrat duminică înaintea startului în Marele Premiu al Belgiei la Formula 1 în memoria pilotului francez Anthoine Hubert, decedat sâmbătă în timpul unei curse de Formula 2 pe circuitul Spa-Francorchamps, informează AFP. 

Minutul de reculegere va începe la ora locală 14:53, înainte de intonarea imnului naţional al Belgiei, a transmis Federaţia Internaţională de Automobilism (FIA).

A doua cursă de Formula 2, programată duminică dimineaţă, a fost anulată şi un alt minut de reculegere a fost păstrat înainte de startul în cursa de Formula 3, programată tot duminică. Anthoine Hubert, în vârstă de 22 de ani, şi-a pierdut viaţa, sâmbătă pe circuitul Spa-Francorchamps din Belgia, într-un accident produs în timpul cursei de Formula 2 disputată în marja Grand Prix-ului de Formula 1 de duminică.

Implicat în debutul cursei într-un carambol produs la mare viteză cu americanul Juan Manuel Correa, francezul Giulano Alesi şi japonezul Marino Sato, Hubert a decedat în urma rănilor suferite, în timp ce Coreea a fost transportat la spital cu ambele picioare fracturate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel