Ministrul Drulă, mulțumit de buget: „Putem respecta promisiunea. Alocări record pentru investiții”
Autor: Neagoe Narcis-Florentin | Publicat pe: 12 feb, 11:15
Ministrul este bucuros că a reușit să-și respecte promisiunea electorală
Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a spus că promisiunea făcută în campanie legată de investiții în infrastructura României va putea fi respectată cu suma de 14,1 miliarde lei alocată Ministerului pe care îl conduce.

„Eu mă bucur foarte mult că ne putem respecta promisiunea pe care am făcut-o în fața electoratului și pe care o avem în programul de guvernare: să facem investiții. Este un buget cu alocări record pentru investiții. Avem 8 miliarde de lei, ceea ce este cea mai mare sumă din ultimul deceniu, și o creștere de 30% față de anul trecut, pentru investiții din fonduri europene: căi ferate, autostrăzi, infrastructură portuară, de metrou ș.a.m.d”, a transmis el, la Digi 24.

„N-am uitat deloc și chiar am dat o atenție deosebită domeniului feroviar și dovada este că avem cea mai mare alocare din ultimii 10 ani pentru întreținerea infrastructurii feroviare, vorbesc de 1,41 miliarde de lei, creștere de 16%  față de anul trecut. Acești bani sunt banii care merg în acele reînnoiri/reabilitări de cale ferată, eliminarea de restricții de viteză, refacerea șinelor, traverselor, terasamentului”, a continuat ministrul Drulă.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro