Ministrul de Interne cere anchetă în cazul comisarului șef Christian Ciocan
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 07 iul 2021, 16:28
WhatsApp
Ministrul de Interne cere anchetă în cazul comisarului șef Christian Ciocan.  

Ministrul de Interne, Lucian Bode, cere anchetă în cazul comisarului șef Christian Ciocan, potrivit Mediafax. Acesta a fost acuzat de sindicaliștii de la Europol că i-a amenințat pe polițiști.

Mesajul a fost transmis de reprezentanții MAI.

„În urma apariției în spațiul public a unor imagini referitoare la o situație înregistrată în municipiul București, cu referire la respectarea prevederilor rutiere, în care sunt implicați angajați din diferite structuri ale MAI, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a solicitat efectuarea de verificări pentru stabilirea datelor exacte și pentru o informare corectă a opiniei publice. În funcție de rezultatul acestor cercetări, vor fi dispuse măsuri legale în consecință”, au anunțat reprezentanții MAI.

Reprezentanții Sindicatului Europol îl acuză pe comisarul șef Christian Ciocan că a încălcat legea prin șapte fapte.  

Incidentul a fost relatat pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol.

„Ciocan a pătruns pe o stradă unde acționa indicatorul „Accesul interzis” și la solicitarea agenților a refuzat să se legitimeze, așteptând probabil să fie recunoscut de la televizor. Ulterior, agenții de poliție au constatat că autoturismul condus de Ciocan are ITP-ul expirat din anul 2018, autoturismul nu era asigurat, lipsea una din plăcuțele de înmatriculare, nu avea actele asupra și a refuzat să respecte indicațiile polițistului. Pentru cele 7 fapte, Ciocan a fost amendat cu aproximativ 6000 lei, iar ca măsuri complementare a fost reținută plăcuța cu numărul de înmatriculare și i-a fost suspedat dreptul de a conduce pe drumurile publice pentru 30 de zile”, scrie pe rețeaua de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?