Ministrul de Interne anunță DESTRUCTURAREA rețelelor de CĂLĂUZE. Situație critică în Timișoara
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Crișan Andreescu
Foto: Crișan Andreescu
Ministrul de Interne, Lucian Bode, a anunțat destructurarea rețelelor de călăuze.

Ministrul de Interne Lucian Bode s-a întâlnit astăzi cu primarul Timişoarei Dominic Fritz. Cei doi au discutat despre problema migranţilor care vin din Serbia şi vor să treacă ilegal graniţa cu Ungaria.

„Am discutat despre destructurarea rețelelor de călăuze.Am destructurat astfel de rețele, vom continua să fim atenți la asta. Vom destructura în continuare aceste rețele de călăuze tocmai pentru a diminua acest fenomen. Majoritatea celor cazați în alte centre din țară ajung în Timișoara. Îi transferăm unde au fost înregistrați și iar se întorc în Timișoara. Atunci am găsit o variantă prin care să-i transportăm la centrele de pază, să găsim o formulă în legislație, să sancționăm astfel de situații.”, a declarat Lucian Bode în cadrul unei conferințe de presă.

„Vreau să atrag atenţia asupra faptului că noi avem acum peste două treimi din aceşti migranţi care sunt înregistraţi la Timişoara. Mulţi dintre ei revin la Timişoara după ce sunt cazaţi în centre peste tot în ţară, pentru că din Timişoara speră să plece mai departe. Aşa că Timişoara este oraşul care suportă consecinţele acestui fenomen.", a declarat Dominic Fritz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel