Ministrul Claudiu Năsui a dezvăluit ce a discutat cu Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Claudiu Năsui, ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, a dezvăluit ce a discutat cu președintele Klaus Iohannis, joi, la Palatul Cotroceni. 

Joi, la Palatul Cotroceni, președintele Iohannis a avut o întâlnire cu premierul Florin Cîțu, dar și cu câțiva dintre membrii Guvernului.

Întrebat cum a fost să se afle față în față cu președintele Klaus Iohannis în noua calitate, cea de ministru, Claudiu Năsui a spus că „este o relație instituțională, o relație corectă.”

În continuare, ministrul Claudiu Năsui a dezvăluit ce a discutat cu președintele Klaus Iohannis.

„Am avut o discuție despre prioritățile fiecărui ministru. Le-am spus și eu pe cele relevante pentru Ministerul Economiei, că principalul nostru obiectiv este de deblocăm schemele de ajutor de stat în așa fel încât toți antreprenorii să primească banii la care se așteaptă. Vorbim de o bulă de oxigen, mai ales pentru companiile afectate de pandemie.”, a declarat ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului la Antena 3.

De asemenea, spune Claudiu Năsui, „am discutat și de sănătatea economiei în general. Pandemia vine, vine vaccinarea, la un moment dat o să treacă, dar economia se va resimți mult timp.”

Ce le-a cerut Iohannis miniștrilor 

Ministrul Năsui a afirmat că președintele Klaus Iohannis le-a cerut membrilor Guvernului „să-i spunem prioritățile noastre, ce-am găsit în ministere și cum ni se par primele zile.”

„După ce am prezentat proiectele, ne-a (n.red. Klaus Iohannis) asigurat de susținerea sa pentru ele. Sunt proiecte îndrăznețe, e important să există această colaborare. Acum, depinde de Guvern și de noi toți să ducem la sfârșit aceste planuri.”, a precizat ulterior Claudiu Năsui. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel