Ministru, în vizită la răniții de la Colectiv
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Ministrul Apărării Naţionale, Mihnea Motoc, i-a vizitat, joi, pe pacienţii români grav răniţi în incendiul din clubul Colectiv care sunt internaţi în Spitalul Militar 'Regina Astrid' din Bruxelles.

Potrivit unui comunicat al MApN remis AGERPRES, ministrul Mihnea Motoc i-a asigurat pe românii aflaţi la tratament în Belgia de sprijinul Guvernului pe toată perioada internării în instituţia medicală a armatei belgiene, inclusiv al reprezentanţilor militari ai României la Bruxelles, în rezolvarea eventualelor probleme cu care s-ar putea confrunta.

Ministrul Motoc s-a întâlnit cu medicii şi conducerea spitalului, care i-au prezentat o informare cu privire la evoluţia stării de sănătate şi stadiul procesului de recuperare a pacienţilor.

'Cu această ocazie, ministrul român a conferit Spitalului Militar 'Regina Astrid', precum şi unor cadre medicale Emblema de Onoare a Armatei României, cu însemn de pace, în semn de apreciere a modului în care au fost trataţi pacienţii români, supravieţuitori ai tragediei din 30 octombrie 2015', menţionează MApN. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel