Mike Pompeo vizează alegerile din 2024. Mesaj simplu pe Twitter: „1.384 de zile“
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Mike Pompeo vizează alegerile din 2024. Mesaj simplu pe Twitter: „1.384 de zile“
Mike Pompeo vizează alegerile din 2024. Mesaj simplu pe Twitter: „1.384 de zile“
La o zi după ce și-a încheiat mandatul de secretar de stat al SUA, Mike Pompeo a scris un mesaj pe Twitter și a alimentat teoriile conform cărora s-at pregăti pentru alegerile prezidențiale din 2024.

La o zi după încheierea madnatului, fostul secretar de stat Mike Pompeo nu pierde timpul în a stârni speculații cu privire la probabilele sale ambiții de viitor. Într-un mesaj postat pe Twitter, Pompeo a scris: „1.384 de zile“. Acesta este numărul de zile rămas până la alegerile prezidențiale din 2024.

Mike Pompeo, fostul congresman din Kansas, care a ocupat funcția de director al CIA sub conducerea lui Trump, înainte de a deveni cel mai înalt diplomat al Americii, este considerat a fi unul dintre potențialii candidați ai Partidului Republican pentru alegerile prezidențiale din 2024. În ultimul an și jumătate, Pompeo a vorbit și în The Villages, în Florida, pentru politicienii Partidului Republican, la întrunirile religioase din Texas și Iowa, iar luna trecută a călătorit în Georgia pentru a promova eforturile lui Trump de a combate amenințările din China.

Deși este normal ca secretarii de stat să vorbească cu publicul intern, discursul din Atlanta a venit în momentul în care lumina reflectoarelor campaniei naționale a fost fixată asupra Georgiei, din cauza alegerilor pentru Senatul SUA și l-au pus pe Mike Pompeo într-o lumină politică, informează FoxNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel