Mijlocaşul portughez Andre Gomes (Everton), operat cu succes după accidentarea din partida cu Tottenham
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Clubul englez de fotbal Everton a anunţat luni seara că operaţia la genunchi la care a fost supus mijlocaşul său, portughezul Andre Gomes, a fost una reuşită, iar fotbalistul se va recupera o perioadă la spital, scrie AFP.

Gomes, care a fost scos pe targă cu zece minute înainte de finalul meciului cu Tottenham (1-1) de duminică, a suferit o fractură la gleznă.

Everton a precizat într-un comunicat că Andre Gomes a suferit o fractură la glezna dreaptă, cu dislocare, iar operaţia era inevitabilă.

Gomes a fost victima unui tackling întârziat al atacantului sud-coreean Heung-min Son, acest şoc provocând accidentarea în fapt. Fotografiile publicate de media britanică au surprins momentul în care piciorul lui Gomes s-a rotit la 90 grade în raport cu gamba, astfel că s-a presupus din start că este o fractură de gleznă şi/sau de gambă.

Arbitrul Martin Atkinson a arătat iniţial un cartonaş galben dar, după reacţiile îngrozite ale coechipierilor lui Gomes şi văzând gravitatea accidentării, l-a eliminat pe Son.

Nu am vrut să văd ce s-a întâmplat. Dar la vestiare Son era devastat, plângea, dar nu a fost vina lui. Este una din persoanele cele mai gentile pe care le ştiu şi nu ar fi făcut aşa ceva, a declarat mijlocaşul Dele Alli (Tottenham) după meci. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel