Mihail Neamțu, mesaj de ziua Reginei Elisabeta. "LECȚIE pentru mulți lideri ALEȘI"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Mihail Neamțu
Mihail Neamțu
Scriitorul și omul politic Mihail Neamțu a postat pe rețelele de socializare un mesaj de ziua Reginei Elisabeta a II-a, care împlinește astăzi 94 de ani. 

"La Mulți Ani, Majestății Sale Regina Elizabeta a II-a, care azi împlinește 94 de ani. Modul în care s-a comportat și a menținut moralul cetățenilor britanici, din epoca lui Winston Churchill, trecând prin mandatul faimoasei Lady Thatcher și până-n aceste zile de criză, poate fi o lecție pentru mulți lideri democratic aleși.

Casa de Windsor a contribuit constant la consolidarea legăturilor dintre Regatul Unit și România. Să nu uităm că, în noiembrie 1947, Regele Mihai I al României a participat la nunta ei, cu puțin înainte de a fi șantajat să abdice. Regina Maria, bunica Regelui Mihai I, avea și ea rădăcini englezești: s-a născut în Kent, a fost mare prințesă a Marii Britanii și Irlandei, fiind nepoata reginei Victoria a Marii Britanii. Mariajul cu Regele Ferdinand și conexiunile cu vechile case regale din Europa s-au dovedit providențiale pentru România Mare.

Îi urez multă sănătate Majestății Sale și sper ca anul viitor să poată aniversa, cu tot ceremonialul la care acum a renunțat, împlinirea a 95 de ani. M-aș bucura să fiu acolo și să cânt și eu: „God Save the Queen"!", a scris Mihail Neamțu, pe pagina de Facebook.

La Mulți Ani, Majestății Sale Regina Elizabeta a II-a, care azi împlinește 94 de ani. Modul în care s-a comportat și a...

Publicată de Mihail Neamtu pe Marţi, 21 aprilie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel