Mihail Neamțu, acționat în instanță de contracandidatul său
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Candidatul USL pentru un mandat de deputat în Colegiul 1 din Arad, Flavius Măduța, a anunțat că îl va acționa în instanță pe principalul său contracandidat, Mihail Neamțu (ARD) pentru calomnie,  deoarece liderul Partidului Noua Republică l-ar fi numit „interlop“, în cadrul unei emisiuni tv, potrivit NewsIn.

Potrivit unui comunicat de presă al USL Arad, Mihail Neamțu a pornit „o campanie agresivă, plină de calomnii“ la adresa lui Flavius Măduța. „În mai multe postări pe pagini de socializare, dar şi la întâlniri cu cei câţiva arădeni dispuşi să îl asculte, Mihai Neamţu răspândeşte minciuni şi calomniază. Apogeul l-a constituit o emisiune electorală la un post local de televiziune, difuzată luni seara, în care Mihail Neamţu a spus despre Flavius Măduţa că este «interlop»“, precizează sursa citată.

Ca urmare, Flavius Măduța anunță că îl va acționa în instanță pe Mihail Neamțu, pentru că nu are intenția să-i pemită unui politician "dispus să calce pe cadavre pentru a parveni" să-l calomnieze. „Eu sunt un om cinstit, îmi câştig existenţa prin muncă, nu am şi nu am avut vreodată probleme cu legea. Am familie, sunt un om onorabil, am o reputaţie bună şi raporturi excelente cu toţi partenerii mei de afaceri. Sunt respectat de oameni, de arădeni, de persoanele care mă cunosc. Nu îi permit unui politician dispus să calce pe cadavre pentru a parveni să mă calomnieze. Există limite în toate, un politician trebuie să înveţe să fie responsabil. Îl voi da în judecată pe Mihai Neamţu pentru afirmaţiile pe care le-a făcut, voi dovedi în instanţă că m-a calomniat. Cred că orice arădean de bun simţ a înţeles de ce nu am participat la emisiunea televizată alături de acest om. Vreau să demonstrez că politică se poate face în mod civilizat, decent, discutând cu oamenii despre proiecte şi despre viitorul lor!”, a precizat Flavius Măduţa.

Liderul partidului NR,  Mihail Neamțu, în cadrul unei conferințe, organizate marți la sediul ARD Arad, a afirmat: "Campania electorală a început şi contracandidatul meu a lansat deja o mică bombă de presă. Ea va fi rapid dezamorsată cu ajutorul Dicţionarului Explicativ al Limbii Române. Comunicatul de presă ameninţă cu această iminentă trimitere în judecată a mea pentru simplul fapt că am folosit un substantiv care are o explicaţie foarte clară în dicţionarul limbii române. Interlop, în DEX, înseamnă un om cu reputaţie proastă, rău famat, dubios, suspect sau chiar deochiat. Pentru ultimul calificativ nu pot să garantez, nu ştiu dacă a fost sau nu deocheat domnul Flavius Măduţa în tinereţe sau în copilărie. Dar, pot să vă spun că, deşi sunt un arădean cu vechi state de plată, am 34 de ani, am copilărit aici, nu am auzit până acum de acest om, acest personaj obscur, candidatul ascuns care întotdeauna comunică atât cu alegătorii, cât şi cu contracandidatul său prin intermediari. Eu nu ştiu cine este domnul Flavius Măduţa deci este, într-adevăr pentru mine un personaj obscur. E adevărat că are şi reputaţie proastă“, a declarat Mihail Neamțu.

Candidatul ARD își dorește o confruntare publică în orice moment cu Flavius Măduţa, lansând o invitație pentru  dezbatere publică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel