Mihail Lala (OK Medical), după ce MS a cerut CNA verificarea reclamei cu Delia: De urmările altui concert nu a fost preocupat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Foto: DC NEWS
Foto: DC NEWS
Mihail Lala, managerul OK Medical, vine cu precizări legate de reclama în care apare Delia, după ce Ministerul Sănătăţii a anunţat că a solicitat CNA analiza reclamei TV a centrului privat de testare "OK Medical". 

"Constat preocuparea Ministerului Sanatatii cu privire la spotul OK Medical, in care Delia 'concerta'. Spotul a fost filmat dupa ce, in prealabil, toti participantii au fost testati negativ RT-PCR SARS CoV-2. Dupa filmarea acestui spot NU s-a imbolnavit nimeni. Nici nu a murit nimeni. Spotul promoveaza o idee, NU o realitate! Ideea este aceea ca am putea reveni la o viata normala, daca ne Testam cu totii!

Realitatea, din pacate, este diferita: masuri ilogice, ineficiente si fara nicio justificare stiintifica care au distrus sectoare intregi din economie si au afectat psihic milioane de romani!Ma intreb de ce Ministerul Sanatatii NU a fost la fel de preocupat de urmarile altui concert: COLECTIV!!!", transmite Mihail Lala într-un mesaj distribuit pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel