Mihai Tudose-Bogdan Despescu, șeful Poliției Române, discuție la Guvern
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Șeful Poliției Române, propus pentru demitere de Carmen Dan, a ajuns la Guvern. Acolo a ajuns și premierul Mihai Tudose. Cei doi ar urma să poarte o discuție despre demitere. 

UPDATE: Întâlnirea dintre cei doi s-a încheiat. Deocamdată nu avem informații despre o decizie a premierului. Astăzi este și ședință de Guvern de la ora 13:00. 

Premierul Mihai Tudose și șeful Poliției Române, Bogdan Despescu, au ajuns aproximativ în același timp la Guvern, la o diferență de doar două minute. 

Carmen Dan, ministrul de Interne, îl vrea demis pe Bogdan Despescu, după acțiunea de identificare, depistare și prindere a polițiștului pedofil de la Brigada Rutieră. 

[citeste si]

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a trimis premierului Mihai Tudose propunerea de demitere a șefului Poliției Române, Bogdan Despescu, încă de marți. Până seara, premierul nu luase o decizie. 

”Am trimis primului ministru propunerea de schimbare a șefului Poliției Române, Bogdan Despescu. L-am propus în locul lui pe Cătălin Ioniță, actualul șef al DGA, având un mandat explicit de a finaliza această diagnoză de sistem”, a anunțat Carmen Dan.

Revenim cu amănunte

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel