Mihai Tudose are card. Prin ce a trecut după: Eram cel mai bogat! Mâncați voi cardul de acum!
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
foto: gov.ro
foto: gov.ro
Mihai Tudose are card!

Când Mihai Tudose era premierul României a dezvăluit motivul pentru care nu are nevoie de un cont bancar. Întrebat atunci unde îşi ţine banii, a arătat spre buzunar. „Uite, aici! Aveţi impresia că este un salariu atât de mare ca prim-ministru să umbli cu două sacoşe după tine? Am o veste proastă: încape într-un singur plic subţire", spunea acesta. Ulterior, a fost provocat să răspundă dacă a făcut vreodată cumpărături online sau dacă a plătit facturi pe Internet. Acesta a răspuns negativ, adăugând că „fiecare cu treaba lui. Vrea să-şi ia salamul online, să şi-l ia online".

Joi seară, Mihai Tudose, acum europarlamentar, a fost invitat la TVR 1. „V-ați făcut card bancar? Ultima dată când am vorbit nu aveați card", i-a spus Ionuț Cristache, spre finalul emisiunii „România9”. „Nu am avut încotro!", a răspuns Mihai Tudose, adăugând: „Băieții nu au casierie".

„Nu aveți casierie la Bruxelles?!", a intervenit jurnalistul. „Am întrebat unde e casieria. Și nu înțelegeau. (...) Mi-am făcut card. Hai să vă spun. E și acolo o cantină. Ghici ce?! La ora prânzului, le-a picat sistemul informatic. Eu aveam una de 20. Eram cel mai bogat. A început scandalul. Erau cu friptura în mână la casă... Mâncați voi cardul de acum! Pot eu să trec în față să plătesc...", a povestit Mihai Tudose.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel