Mihai Trăistariu, uimit de fratele său: ”S-a tâmpit!”
Data publicării:
Autor: Colaborator Extern, colaborator_extern
WhatsApp

Mihai Trăistariu, unul dintre cei mai iubiți artiși din România, își iubește foarte mult fratele – pe Vasile, dar nu ratează nicio ocazie pentru a-l mai muștrului puțin.

Nostalgic după perioada în care era doar un țânc, interpretul melodiei ”Tornero” a postat pe internet o fotografie dragă sufletului său. Mihai Trăistariu a găsit o imagine făcută în urmă cu două decenii pe care a vrut să o vadă și prietenii lui virtuali. În instantaneul de familie apare și Vasile, fratele cântărețului, un pictor cu adevărat talentat. Vedeta a profitat de ocazie și a scris câteva cuvinte despre acesta spunând că are senzația că bărbatul s-a cam tâmpit.

” Hm... frate-miu, Vasile, pictorul. Eram cu maică-mea și cu sora-mea la mare, la Eforie Nord, prin 1990. Eu sunt cel din stânga, el e cel din dreapta, cu maimuța pe umeri. Eu eram prin clasa a V-a, a VI-a.  Vedeți ce mușchi avea Vasile Trăistariu? Făcea culturism pe-atunci! Știu că era îndrăgostit de o vecină din bloc! Mereu îi prindeam sub scara blocului sărutându-se!

De prin clasa a XII-a ... zici că s-a tâmpit! O profesoară de-a lui, adventista, l-a dus la niște întâlniri de-ale lor, apoi un vecin de-al nostru l-a dus la niște cursuri de Yoga și de-aici a pornit totul. A-nceput cu Iisus, apoi a ajuns la Dumnezeu, apoi a început să meargă des la biserică. De când s-a închis în el... mușchii i-au mai slăbit, s-a mai cocoșat, este speriat de oameni, crede că toată lumea vrea să-i facă rău. Zice că oamenii au energii negative. Păcat! Uite ce bine arăta la 15 - 16 ani! P. S.: Mă bătea în fiecare zi! Cred că-și testa muschii după ce trăgea de fiare la noi în balcon! Parcă mi-aș dori să-mi mai tragă o mamă de bătaie!... iar eu să fug la maică-mea să-l pârăsc! Visez și eu. Maică-mea nu mai e, iar el este în lumea lui”, a notat Mihai Trăistariu pe Facebook.

În orice caz, Vasile Trăistariu este un artist, el realizând picturi foarte apreciate. Bărbatul și-a modelat aptitudinea după ce a făcut studii în domeniu care l-au ajutat să devină unul dintre cei mai apreciați pictori de către critici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel