Data publicării:

Mihai Trăistariu, la un pas să fie în mijlocul războiului. Și-a anulat în ultima clipă concertul din 18 octombrie în Israel

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto: Facebook, Mihai Trăistariu
foto: Facebook, Mihai Trăistariu
Mihai Trăistariu urma să susțină un concert în Israel pe 18 octombrie! Artistul nu a fost niciodată în Țara Sfântă.

Mihai Trăistariu este îngrozit de faptul că ar fi putut fi prins de război în Țara Sfântă în aceste zile. Artistul și-a anulat concertul din Israel pe care trebuia să îl susțină pe data de 18 octombrie.Acesta spune că a mai vrut să ajungă în Țara Sfântă cu ani în urmă, dar a renunțat din pricina unor alte atacuri teroriste.

"Am fost invitat de Asociația Scriitorilor Români din Tel Aviv să susțin un spectacol pe data de 18 octombrie. Ei fac anual un fel de gală a scriitorilor. Erau toate biletele de avion cumpărate, inclusiv cazarea. Mergeam cu Mihaela, managera mea, chiar ne făcusem planuri. Cei de acolo ne țineau patru zile și aveam și ghid. Ne-au promis un ghid turistic, care să ne plimbe pe acolo o zi-două pe la locurile importante, ceea ce era fabulos. Noi ne făcuserăm deja itinerariul. Era în mintea noastră ceva special la gândul că vom păși pentru prima dată în Israel, Țara Sfântă. Și uite că a venit războiul și amândoi ne sunăm în fiecare zi. Nu ne vine să credem ce se întâmplă. Pare ireal. Era să ne prindă războiul acolo. Doamne ferește să ne fi prins acolo războiul.', a declarat Mihai Trăistariu, pentru revista Viva.

Mihai Trăistariu spune că regretă că nu poate ajunge în Israel, mai ales că nu a văzut niciodată nici Tel Aviv, nici Ierusalimul și și-ar fi dorit atât de mult să le viziteze. "Este a doua oară când noi nu putem ajunge în Țara Sfântă. E a doua oară când avem bilete cumpărate, avem și cazare și iar sunt atacuri tetoriste? Deci, cât o fi de Țară Sfântă te și minunezi și te crucești că nu îi apără Dumnezeu așa cum ar trebui! Chiar mă mir!", a mai declarat artistul pentru aceeași publicație.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel