Mihai Trăistariu face foamea ca să slăbească: "Frigiderul e gol. Apă cu apă şi sală!"
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Facebook, Mihai Trăistariu
foto: Facebook, Mihai Trăistariu
Mihai Trăistariu nu se lasă până nu scapă de "colăcei!" E dispus să facă şi foamea, numai să ajungă la kilogramele din tinereţe.

Mihai Trăistariu s-a pus serios pe slăbit. S-a apucat de sală şi stă cât mai departe de frigider. Pentru că şi-a propus să slăbească nici mai mult nici mai puțin de 10 kilograme evită să meargă la cumpărături şi nu-şi mai face aprovizionarea cu alimente, astfel că atunci când îi e foame preferă să mănânce un iaurt sau să bea un pahar cu apă.

Dieta artistului e bazată pe multe fructe, apă și iaurt. Şi se pare că funcţionează! “Aveam 72 de kile. Am început cura de slăbire. Apă cu apă și sală. Am dat jos 6 kilograme în 17 zile. V-am zis eu eu mă țin de treabă când mă apuc. Am slăbit la față, așa cum era de așteptat. Recunosc că era mai faină față când eram mai durduliu. Acu, asta e! O să se vadă ridurile mai tare. Și? Cui îi pasă? Fericit să fiu! Și voi să fiți!”, s-a confesat Trăistariu pentru revista Ciao.

Trăistariu știe că nu e bine ce face dacă se înfometează, mai ales că a început să aibă dureri de stomac. "M-am uscat deja, am dat jos 6 kilograme. Sper să scap repede de surplus, fac și sală în paralel. Acum chiar de la sală vin! Vreau să slăbesc 10 kilograme pentru că la 62 de kilograme arăt eu cel mai bine dintotdeauna, făceam și sală, cu antrenor. Este perfect la 62 de kile! Am dat deja jos jumătate, dar mă sacrific!

Nu am un regim anume! Când mi-e foame, beau apă și când mă doare rău stomacul, că probabil am făcut deja gastrită, dar asta e, mănânc un iaurt, o banană și cam atât. Am mai mâncat semințe sau alune și miez de nucă, tâmpenii care să aibă foarte puține calorii. E un sacrificiu enorm, știu că pot să fac gastrită dar am mai luat vitamine. Am zis măcar să mă vitaminizez. Acum, de exemplu, vreau să îmi cumpăr niște fructe. Că dacă mănânci, de exemplu, 5 fructe diferite pe zi, ai toate vitaminele, mineralele, tot ce trebuie, ca să nu leșin pe stradă!”, a mai spus Trăistariu pentru publicaţia amintită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel