Mihai Gâdea, în rolul lui MRU. ”Ăștia sunt sănătoși la cap?”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Mihai Gâdea
Mihai Gâdea
Mihai Gâdea, în cadrul emisiunii ”Sinteza Zilei”, a prezentat un video cu Mihai Răzvan Ungureanu, la mitingul pentru referendumul de la Cluj din 2012.

La acel moment, șeful Partidului Forța Civică i-a îndemnat pe cei prezenți la miting să spună "nu" demiterii lui Traian Băsescu, "un om care nu a mințit niciodată românii”.

"Îl cunosc pe Traian Băsescu de ani buni. Îl cunosc ca ministru, îl cunosc ca deputat, îl cunosc ca președinte, îl cunosc ca profesionist. V-a dezamăgit el vreodată? V-a mințit el vreodată? V-a spus el vreodată că va da lucruri pe care țara nu le poate da? V-a spus el vreodată, Traian Băsescu, că România nu are ce căuta în Europa?

V-a spus el vreodată că vrea o țară slabă? Că vrea o Românie făcută bucăți? V-a zis vreodată Traian Băsescu să mințiți? Să nu munciți? Care va fi deci răspunsul nostru pe 29?", a declarat Ungureanu, oamenii răspunzându-i "nu" la toate aceste întrebări.

Amintindu-și de acest episod, Mihai Gâdea l-a imitat pe MRU în platoul emisiunii pe care o prezintă, spunând cu glas răstit: ”Vreau să vă întreb și eu ceva pe dumneavoastră (n.r. - spectatorii). Ăștia sunt sănătoși la cap?! NU! NU vă aud! Încă o dată. Mai tare, nu vă aud! NU! Încă o dată și încă o dată!”. Jurnalistul a conchis spunând: ”Mai dați încă o dată imaginile... montajul este fabulos!”.

VEZI ȘI: Gâdea, surprins cu o domnișoară pe străzile din Londra

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel