Data publicării:

Mihai Chiriță, autorul atacului armat din Militari a fost reținut

Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu | Categorie: Arhiva
WhatsApp
chirita
chirita

 Mihai Chiriţă, bărbatul care a împuşcat trei persoane cu un pistol cu bile de cauciuc, sâmbătă seară, în afara unui supermarket din cartierul Militari din Capitală, a fost reţinut. 

După trei ore de audieri, procurorii au decis să îl reţină, duminică noaptea,  pentru 24 de ore, pe autorul atacului armat din Militari. Luni dimineaţă, acesta va fi prezentat în faţa instanţei de la Curtea de Apel Bucureşti, cu propunerea de arestare preventivă.

 Mihai Chiriţă s-a predat autorităţile după aproape 24 de ore de la comiterea atacului. Bărbatul a ajuns cu taxiul la secţia de poliţie 20 din Capitală.

 Procurorii de la Parchetul de pe lângă CAB au început urmărirea penală faţă de acesta, pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice, uz nelegal de armă neletală şi vătămare corporală gravă.

 Surorile lui, Florentina, care este avocat, şi Mariana Cristina, şi tatăl, Tomiţă Chiriţă, au fost puşi sub acuzare pentru ultraj contra bunelor moravuri.

 Cele două tinere nu au vrut să stea la coadă la magazin şi au solicitat ajutorul unor rude, după ce au intrat în conflict cu alte persoane, sâmbătă seară, potrivit directorului adjunct al Poliţiei Capitalei Marius Mihai Voicu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel